Turquia

Per fer el visat turístic de Turquia, podeu accedir a la pàgina web de la República de Turquia i demanar-lo directament des d’aquí. Això és aplicable des del 10 d’abril de 2014.

Què necessiteu?

  • El passaport amb una validesa de 6 mesos
  • Una targeta de crèdit per fer el pagament online.
  • Per espanyols el visat és per 3 mesos (90 dies) i costa 20$, cal que afegiu a aquest import les taxes de tramitació que són 0,70$, en total doncs, són 20,70$. Si apliqueu per més d’un visat, les taxes de tramitació només es paguen un cop i podeu tramitar alhora un màxim de 7 visats.
  • Un cop entreu a la pàgina web, us demanaran dades personals, data d’entrada i dades del passaport. Un cop accepteu la sol·licitud, us enviaran un correu a la direcció que hagueu indicat. Cal activar la sol·licitud que us enllacen al correu en un màxim d’una hora i procedir al pagament online. Si us caduca la sol·licitud, en podeu fer una altra.
  • Al moment ja teniu el visat disponible per imprimir i presentar quan arribeu a Turquia.

Manila (8)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: